Primers noms per a la FiM Vila-seca 2013

Egon Soda, Extraperlo, Univers, PacoSan, Tiger Menja Zebra, Salvaje Montoya, Miquel Serra, Empty Cage,Sexy Bycicle, Tejero i Sea & Sun actuaran a Vila-seca els propers 3 i 4 de maig

Per a la seva 14a edició, la FiM_Fira de Música al Carrer de Vila-seca confirma els primers artistes programats per a un cartell que aposta per copsar l’emergència creativa i l’avantguarda musical a Catalunya.
Els amants de la música emergent podran gaudir d’arriscades i variades propostes que fan de la FiM Vila-seca, l’aparador de la música emergent. Així, passaran per Vila-seca, els segons treballs dels sofisticats Egon Soda ––amb membres d’Standstill  i The New Raemon- i els càlids Extraperlo, el pop underground d’Univers -amb músics de Mujeres- i el rock futurista dels Tiger Menja Zebra –amb ex-components de Camping-. També es podran escoltar i viure a  la fira els experiments sonors de PacoSan –amb membres d’El Petit de Cal Eril- o el folk renovador de Sexy Bycicle. Completen aquesta sèrie el rock ballable de Salvaje Montoya, el mallorquí Miquel Serra, el flamant directe dels Empty Cage – guanyadors del Sona 9-, els sarcàstics Tejero i la sampledèlia pop del duo Sea & Sun.
A la convocatòria artística, la FiM ha assolit un rotund èxit d’inscripcions, amb més de 800 bandes inscrites. Amb l’objectiu de seleccionar aquests artistes, la direcció artística ha comptat amb un comissariat artístic format per periodistes musicals.  En paraules de Kike Bela, director artístic,  “l’objectiu és conèixer directament i sense intermediaris això que s’està coent artesanalment, o no, als locals d’assaig i espais creatius del país. Tot plegat, amb la voluntat de proposar un arriscat i diversificat ventall de grups i bandes que representi les darreres tendències creatives del mercat, del interès del públic i dels professionals del sector”.
En les properes setmanes s’aniran confirmant la resta de bandes que passaran per la FiM Vila-seca 2013. La FiM tornarà a Vila-seca el primer cap de setmana de maig  amb gairebé 35 propostes diverses en estils i formats. A més a més, es comunicaran altres novetats en el funcionament, estructura i activitats d’aquesta fira professional de música emergent.