Proclamats els set guanyadors i guanyadores de la VI Edició dels Premis PROA

El premi al Millor productor APAIB 2021 ha estat per Pablo Alcántara (Pauxa SC)

Redacció.-  PROA, la Federació de Productors Audiovisuals, ha anunciat avui els guanyadors dels set Premis PROA a Millor productor/a de l’any que enguany ha realitzat la seva VI Edició. El guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada durant el darrer any per la millora del sector audiovisual d’un productor de cada associació que conforma PROA: APAIB, AVANT, DeviCAT, ProAnimats, ProDocs, ProFicció i ProTV.

Els productors i productores han decidit atorgar el premi Millor productor APAIB 2021 a Pablo Alcántara (Pauxa SC), Millor productora AVANT 2021 a Alejandra Mora (Quatre Films), Millor productor de videojocs 2021 a Saul Gascón (Hexworks), Millor productor d’animació 2021 a David Matamoros (Mr. Miyagi Films), Millors productors de documentals 2021 a Anna Giralt i Jorge Caballero (Gusano Films), Millor productora de ficció 2021 a Miriam Porté (Distinto Films) i Millor productor de televisió 2021 a Guille Cascante (Goroka).

Els guardonats han estat el resultat d’un procés de votacions realitzat pels mateixos productors, que han reconegut de cadascun d’ells tant la seva aportació en el desenvolupament de la indústria, com la seva participació activa en el treball de la Federació per continuar enfortint la producció audiovisual.