Propers concerts del Primavera Sound a Barcelona

!!! (chk chk chk), Sufjan Stevens + Austra, Unknown Mortal Orchestra, Beach House i Kurt Vile & The Violators a Barcelona

S’apropa la venta d’entrades del Festival Primavera Sound! A partir del dilluns 13 de juliol per 22€ en el Portal Primavera Sound, la Botiga del Primavera Sound y a Ticketmaster es vendran les primeres entrades per el concert de  “All U Writers” un avanç del nou treball dels Californians !!! (chk chk chk) que serà el dimecres 28 d’octubre a Barcelona – Sala Apolo. 

Sufjan Stevens + Austra estaran a Barcelona el dimarts 29 de Setembre, a l’Auditori Fòrum i les entrades estaran disponibles a 45€ + 1 € de donació Plus One, qui colabora amb Sufjan Stevens per involucrar al seu públic en una causa benèfica escullida per ell mateix, A la venta en el Portal Promavera Sound, a Ticketmaster i Atrapalo, només a Barcelona. 

Unknown Mortal Orchestra que va néixer com a projecte personal de Ruban Nielson i ha acabat per convertirse en una fiable i radiant cèl·lula pop experimental, l’11 de Novembre estaran a la Sala Apolo de Barcelona, i les entrades estan ja a la venda en el Portal Primavera Sound, La Botiga del Primavera Sound i el Ticketmaster al preu de 22 €.

Divendes 20 de Novembre a la Sala Apolo de Barcelona tindrem el concert de Beach House amb el seu nou disc, titulat “Depression Cherry”, que suposa el següent pas en la seva carrera després de l’aclamat “Bloom”. Les entrades estan a la venta a 25€ en el Portal Primavera Sound, La Botiga del Primavera Sound i al Ticketmaster.

I finalment el diumenge 22 de Novembre a la Sala Apolo de Barcelona tindrem amb nosaltres Kurt Vile & The Violators. Les entrades estan a la venta en el Portal Primavera Sound, La Botiga del Primavera Sound i al Ticketmaster al preu de 22 €.