Propostes de cap de setmana a La Mirona

La sala de Salt porta propostes de rock dur, rap i pop

Aquesta setmana a La Mirona comencem dijous 10 organitzant Bootleg Series 11/12; són enregistraments que no han estat publicats oficialment per L’artista o per la seva companyia discogràfica, amb ‘The Black Crowes-Remedy Tour 1992’ al Bar Spritz de dos quarts de nou a dos de deu. The Black Crowes és un grup de rock dur molt influenciat per la música del 70 i pel blues dels Estats Units. Una banda formada en 1986 pels germans Robinson, sota el nom de Mr. Crowe?s Garden.

Seguim divendres 11 amb el Grup del Mes de novembre de les Cases de la Música: La Banda Municipal del Polo Norte. Improvisats portaveus del pop dur que es fa a Barcelona, energia i sentit d’humor àcid i també irònic. L’any passat van editar ‘Corazón o nada’, el seu segon treball, amb el que van fer un salt a la maduresa. A més, també hi haurà el Banc de Proves amb Panxii Badii presentant el seu ‘Vuelta a ti’ on el protagonista passarà del rock feridor al regust gospel passant pel blues i el folk, el disc és bressolat pel característic so de la guitarra Weissenborn. Després la festa continua a La Bombolla amb Dj Joker.

El dissabte 12 Propaganda pel Fet organitza un concert solidari pel rescat, col·lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes; Obrint Pas oferirà ‘Coratge’, el seu últim disc; Kop amb ‘Acció directa’ faran passar al públic del metal en línia més stoned fins a temes que estan a tocar de L’speed metal; i per acabar, At-Versaris faran vibrar a tothom amb el seu rap social i anticapitalista. Després del concert la festa continuarà a La Bombolla amb Sputnik Dj’s.