Prova pilot al Palau de la Música Catalana

EL Palau proposa una nova programació adreçada a turistes

El Palau de la Música Catalana, amb la voluntat de cercar nous públics, ha programat durant els mesos de juny i juliol quatre concerts adreçats a turistes. Es tracta D’una prova pilot que vol satisfer la demanda D’un públic estranger, que a més de visitar la sala modernista, vol gaudir-hi D’un concert.

Amb les premisses de la qualitat artística, de posar en valor el patrimoni musical i de potenciar el intèrprets del país (eixos principals del nou Pla Estratègic de L’entitat), s’ha dissenyat un programa de 50 minuts, que titulat Spanish and Catalan Music Gala, s’oferirà els dies 25 i 27 de juny, i 2 i 4 de juliol. 

La soprano Elena Copons i el pianista Francisco Poyato interpretaran una selecció de cançons i obres per a piano sol que permetran als assistents apropar-se a la música catalana i espanyola de compositors com Toldrà, Mompou, Montsalvatge, García Lorca, Albéniz i Falla.

Aquesta nova proposta de concerts de producció pròpia, D’acord amb una difusió específica (hotels, punts D’informació turística, operadors turístics, etc…) i amb el segell de la qualitat artística, vol atreure el turisme que visita la ciutat de Barcelona.

Etiquetes: