Publicada la biografia de Tom Sharpe, escrita per Miquel Martín amb la col·laboració de Montserrat Verdaguer

L’obra està basada en l’abundant llegat documental que va deixar l’escriptor quan va morir

Redacció.- L’editorial Anagrama ha publicat la biografia de Tom Sharpe que ha escrit Miquel Martín i Serra amb la col·laboració de Montserrat Verdaguer. L’obra està basada en l’abundant llegat documental que va deixar l’escriptor quan va morir i la biografia aprofundeix en la vida d’aquest geni de l’humor literari britànic del segle XX.

Sharpe es va definir com un «home amb una ment de llagosta», que botava d’un tema a un altre i trencava les lleis de la lògica. Aquesta biografia ajuda a entendre no només les seves contradiccions i la seva efervescent personalitat, sinó com el sarcasme va ser per a ell una arma de defensa enfront de la bogeria del món.

El llibre ha sortit publicat el 29 de maig i s’ha presentat a Llafranc el 6 de juny. En català està editat per Navona edicions sota el títol de Fragments d’inexistència. Una biografia de Tom Sharpe. Mentre que també s’ha publicat en castellà dins del catàleg de Biblioteca de la memòria d’Anagrama sota el títol de Fragmentos de inexistència. Una biografia de Tom Sharpe.