Publicats els 10 finalistes de cada categoria dels Premis Blocs Catalunya 2010

Ja s'ha tancat el període de votació popular de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya amb un gran èxit de participació

A la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya que enguany se celebraran al nou centre de congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme el pròxim 1 D’octubre s’hi han inscrit més de 600 blocs. Amb un gran èxit de participació des de L’inici del període de votacions fins a la data, el web dels Premis Blocs ha tingut 178.065 visites, 697.867 pàgines vistes i una mitjana de 1978,50 visites al dia, sent la punta màxima de visites el dia 21 de juny amb 5.380.

El període de votació popular s’ha allargat del 17 de juny al passat 9 de setembre, temps en què els lectors han pogut votar directament els blocs inscrits, així com valorar els articles escrits pels blocaires catalans participants. El resultat final és una suma ponderada D’aquests dos factors (cada 5 ?M?agrada? rebuts per un post, suposaven 1 vot per al bloc. D’aquestes votacions n?han sortit els 10 blocs finalistes de cada categoria.

A partir dels blocs finalistes, que són els que han obtingut més vots populars, és ara el jurat qui valorarà els blocs D’acord amb els criteris de disseny, estructura, contingut, periodicitat de publicació i interacció amb els lectors per tal D’escollir els guanyadors de cada categoria D’aquesta edició. El jurat D’aquesta tercera edició està compost per: Ernest Benach (President del Parlament de Catalunya), Alícia Romero (Tinent D’Alcalde de L’Ajuntament de Mataró i presidenta del Tecnocampus), Judith Vives (periodista de Capgròs Comunicació), Miquel Duran (Comissionat 2.0 de la Universitat de Girona), Dani Cortijo (guanyador edició passada), Teresa Ferriz (Responsable del programa Lletra de la UOC), Anna Nogué (subdirectora de L’Agència Catalana de Notícies, ACN), Jordi Iparraguirre (Director Fundació Punt.Cat), Marc Serena (guanyador edició passada), Albert Castellanos (President de Talència), Àlex Araujo (professor del Tecnocampus de Mataró), Xavier Verdaguer (emprenedor, CEO D’Innovalley) i Trina Milan (Presidenta de STIC.CAT).

L’acte de lliurament se celebrarà el divendres 1 D’octubre al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme presidit pel Molt Hble. President del Parlament de Catalunya Sr. Ernest Benach i L’Il.ltre. Alcalde de Mataró Sr. Antoni Baron, i serà conduït pel periodista Martí Gironell.

La jornada serà intensa, i inclourà el matí la segona edició dels Premis Blocs Escolars i a la tarda, una trobada de blocaires D’arreu D’Europa i especialment de les ?esferes catalanes’ i un seguit de ponències sobre la literatura i L’edició digital amb representants D’escriptors, lectors, editors i llibreters.

L’Associació Stic.cat ha obert el període D’inscripcions a la gala D’entrega de premis al seu web, on tots aquells que desitgin assistir-hi de públic s’hi poden inscriure.

Etiquetes:
, , ,