Tot a punt per al Festival 25+1 que aplegarà 10 hores d'espectacles de teatre, circ, música i art

La programació s'encetarà amb l'actuació de DJ Aurora Crew Live

Redacció.- El Festival 25+1 aplegarà el 10 de juny 10 hores d’espectacles de teatre, circ, música i art en el que vol ser “l’acte més popular i festiu de la celebració dels 26 anys d’H. Associació per a les Arts Contemporànies (H.AAC)”.
El festival, que és gratuït i està obert a tothom, tindrà lloc a Vic, just davant de la seu d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies, al c/Sant Francesc, 1; la resta d’actes de la celebració dels 26 anys d’H. Associació per a les Arts Contemporànies, que entre altres coses gestiona ACVic, també s’han dut o es duran a terme a la capital de la comarca d’Osona. Amb la participació de grups i artistes osonencs i de fora. El festival vol ser “un punt de trobada dels socis d’H.AAC així com dels veïns del barri i la ciutat en general”, comenten des de l’associació.
La programació s’encetarà amb l’actuació de DJ Aurora Crew Live; de fet, la música és un dels ingredients principals de l’esdeveniment que inclou també la participació del grup de vent Bandboo, de CARLA, Nico Roig i Germà Aire. També incorpora altres arts escèniques com el circ, amb l’espectacle Amunt i Avall, i el teatre, a càrrec de Dúo Fàcil. Per la seva banda, alumnes i exalumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic duran a terme experiències performàtiques a Esferes.
La celebració dels 26 anys d’H.AAC encara compta amb activitats fins a finals d’any com la presentació de les publicacions Com una cadira #4, de Jordi Lafon (22 setembre, ACVic), i F.A.- W.B. Correspondències, de Francesc Abad (19 octubre, ACVic); l’espectacle Pla fix, de David Ymbernon i Latung La La (3 novembre, Institut del Teatre); i la presentació de la publicació sobre els 26 anys d’H.AAC amb data per determinar.