La quarta edició del DeltaChamber Music Festival arrenca amb un gran èxit de convocatòria

Aquesta edició es centra en en els Exòtics

Redacció.- Amb un gran èxit de convocatòria i amb l’aforament quasi exhaurit, els propers divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 d’agost, el Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta acollirà els concerts de la quarta edició del DeltaChamber Music Festival, dirigit artísticament per Laura Ruiz Ferreres (catedràtica de l’Escola Superior de Música de Frankfurt) i Pau Rodríguez Ruiz, (professor de la Barenboim-Said Foundation, Ramallah) i amb el els suport institucional de l’Ajuntament d’Amposta i del Museu de les Terres de l’Ebre que han apostat des de la primera edició. Les entrades que encara queden a la venta es podran adquirir directament a taquilles els mateixos dies dels concerts.
Aquest festival, centrat en aquesta edició en els Exòtics, s’afiança dins de l’oferta musical de festivals d’estiu amb una proposta on la proximitat i la qualitat prioritzen el programa.
Diumenge 28 de juliol va donar el tret de sortida a aquesta intensa setmana musical amb la III edició del Concurs Internacional de música de cambra dins del DeltaChamber Music Festival, al Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta. Amb un alt nivell qualitat demostrat pels dos participants al Concurs i per unanimitat de tots els membres del Jurat, va resultar guanyador el quartet de corda Atenea quartet, davant del Caliope Trio. El concurs s’emmarca dins de la vessant pedagògica del festival i ofereix a més a més petits Workshops liderats pels solistes del Festival que donen un Feedback personalitzat de gran vàlua per als joves grups. El Premi Internacional del DCMF va dirigit a joves músics finalitzant el grau professional, de grau superior i màster i està dotat amb un total de 2.500€ com a retribució d’un concert dintre del marc del DeltaChamber Music Festival 2019.
L’activitat musical de la setmana a Amposta ha continuat amb diferents masterclass i workshops, tallers de coaching i d’arts marcials tant pels artistes que conformen el Festival com alguna de les activitats obertes a la ciutadania. Les activitats paral·leles estan pensades perquè els músics que compateixen una setmana a Amposta puguin conèixer el territori i oferir-los a més d’assolir una gran qualitat artística una experiència única. Així com l’oferta pel públic en general té la intenció d’apropar l’art en totes les seves disciplines.