Quarta Mostra D’Arts Gestuals i del Moviment D’Esparraguera

El Festival GEST 4 es celebra del 30 de setembre al 5 D'octubre

El GEST 4 D’Esparreguera (Mostra D’Arts Gestuals i del Moviment). Entre el 30 de setembre i el 5 D’octubre s’acolliran en diferents espais D’Esparreguera propostes escèniques (de carrer i de sala), exposicions, tallers, conferències i cursos.
GEST4 és una mostra original i singular organitzada per l’Ajuntament de Esparreguera i que aposta sobretot per la docència, la creació jove i el foment de diferents disciplines artístiques que utilitzen com mitjà d’expressió principal el cos en escena. Un festival únic en el territori de Barcelona, que pretén treure el màxim partit de la especificitat D’un tipus de teatre, sovint oblidat, però que és un puntal de la creació contemporània. Els llenguatges escènics que no provenen del text dramàtic.
Aquesta mostra va néixer L’any 2005 amb uns clars objectius: potenciar la creació contemporània; potenciar i promocionar el treball artístic dels llenguatges escènics del cos, com a llenguatges universals i innovadors; recolzar els joves artistes i companyies amb productes de risc; la creació de nous públics i establir ponts de connexió entre diferents agents dels sector.

Etiquetes:
,