Què passa quan el divorci és una obligació?

Una comèdia sobre la tragèdia de creure en L'amor en els temps que corren

Som a Barcelona, en un futur pròxim, on L’amor i les famílies han estat prohibits i les poques que queden s’han hagut D’exiliar als pàrquings. Però el Jaume i la Mari estan convençuts que el seu amor ho pot tot, fins i tot mantenir unida la família davant L’adversitat. Però què passa amb els altres membres de la família? Com es prendran haver de viure en un pàrquing per L’obsessió dels pares amb L’amor? L’avi torracollons, el fill adolescent i la filla gairebé nimfòmana no els posaran les coses fàcils i lluitaran perquè en Jaume i la Mari se separin. Però L’amor vertader ho pot tot. O no?
A mi no em diguis amor, una comèdia sobre la tragèdia de creure en L’amor en els temps que corren.

L’obra es podrà veure a la sala Tallers del TNC de L’11 de març al 4 D’abril. Està dirigida per Marta Buchaca i compte amb Jordi Banacolocha, Rosa Boladeras, Òscar Castellví, Míriam Iscla, Anna Moliner, Joan Negrié, Àngels Poch, David Vert i
Lluís Villanueva en el repartiment.

Marta Buchaca (Barcelona, 1979) és llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona i s’ha format com a dramaturga al Centre D’Études Théâtrales de Louvain-la-Neuve a Bèlgica i a L’Obrador de la Sala Beckett. La seva primera obra, L’olor sota la pell (2005), va guanyar el V Premi Joaquim Bartrina i es va estrenar a la Sala Beckett. La seva obra següent, Emergència (2006), és finalista del III Premi Fundació Romea de textos teatrals. També ha escrit En conserva (2007), Plastilina (XXXV Premi de teatre Ciutat D’Alcoi i accèssit del Premio Marqués de Bradomín 2007) i Les nenes no haurien de jugar a futbol (2009). També ha treballat com a guionista a BTV, a Com Ràdio i a la sèrie El cor de la ciutat de TV3, a més de fer D’assistent de direcció D’Àngel Llàcer a les obres Tenim un problema i La màgia dels Ki-kids; de Carol López a En defensa dels mosquits albins, i de Sergi Belbel a A la Toscana.

Etiquetes: