Quim Bigas, juntament amb el col·lectiu de joves FESTUCS, presenta la peça "Crònica d'un espai de desgast"

Els dies 12, 13 i 14 de setembre a l'Antic Teatre

L’artista Quim Bigas porta sis joves d’entre 18 i 24 anys a una revolució de la seva pròpia fisicalitat els dies 12, 13 i 14 de setembre a l’Antic Teatre. Bigas, creador, coreògraf i performer, s’ha format en diferents ciutats europees i el seu treball es centra en la investigació del moviment i en la disposició de contextos que generin processos creatius.

L’Antic Teatre és un centre de recursos artístics per a la investigació, innovació i desenvolupament de nous llenguatges escènics i multidisciplinars. Després dels seus 11 anys d’activitat s’ha convertit en un dels referents de l’escena independent actual de la ciutat, amb una programació estable amb més de 40 espectacles l’any, de la mà de creadors locals, estatals i internacionals. “Crònica d’un espai de desgast” és el segon espectacle d’aquesta temporada a l’Antic Teatre.

Quim Bigas, artista que ha presentat ja en diverses ocasions els seu treball a l’Antic Teatre, en format solo o duo, presenta, per aquesta ocasió, un treball amb el col·lectiu de joves Festucs. Són joves d’entre 18 i 24 anys, que han viscut juntament amb Bigas un procés basat en l’experimentació al voltant del propi cos, que els ha apropat a un llenguatge escènic molt lluny del convencional.