Quim Soler, literatura i vi

Homenatge a l'escriptor desaparegut el 2006

Aquest dimecres 28 a les 20 h, a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona,tindrà lloc la presentació del Centre Quim Soler i del seu espai web
La tardor del 1993 va morir L’escriptor Joaquim Soler Ferret i L’any 2006 naixia, al Priorat, el Centre Quim Soler, la literatura i el vi. Aquest any passat, amb motiu del 15è aniversari de la mort de L’escriptor, el Centre ha creat el web de L’entitat, que recull el fons gràfic de L’autor i informació sobre la seva obra editada i inèdita. Aquest web ha comptat amb la col.laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i de Catalunya Ràdio, que ha penjat al web de L’emissora els 200 programes de La porta dels somnis, realitzats i presentats per L’escriptor entre 1985 i 1993. Aquest espai virtual recollirà també les activitats que L’entitat duu a terme i el fons documental que es vagi generant.

Maria Antònia Oliver, vocal del Centre Quim Soler, presentarà L’entitat. Carles Pérez, de Catalunya Ràdio parlarà de la vinculació de L’autor amb L’emissora i del programa La porta dels Somnis, que es va emetre durant vuit anys i que actualment es pot escoltar via Internet. Roser Vernet presentarà el web del Centre. Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes clourà L’acte. Jordi Jané i Carme Parés, finalment, llegiran textos de L’autor, amb musica de Feliu Gasull.

A continuació se servirà un vi de la Denominació D’Origen Priorat embotellat especialment per al Centre Quim Soler.

Etiquetes: