Quina és la millor havanera de la història?

L'Enderroc llença aquesta pregunta amb motiu del 50è aniversari de la cantada d'havaneres de Calella

La Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell ha marcat el començament dels estius a la Costa Brava des del 1966. Any rere any, cada primer dissabte del mes de juliol l’esdeveniment ha aconseguit instaurar i consolidar una tradició musical i cultural que ha arrelat a Calella de Palafrugell i s’ha escampat a tot Catalunya.

L’acte central de la celebració del mig segle de les havaneres tindrà lloc el 2 de juliol a Calella de Palafrugell amb els grups Port Bo, Peix Fregit, Bergantí i la col·laboració especial de Sílvia Pérez Cruz. A través de pantalles gegants, es podrà seguir la cantada a diversos punts del país: Lleida, Puigcerdà, Sant Feliu de Llobregat i Tortosa.

 

Am motiu d’aquest 50è aniversari es pretén saber quina és la millor havanera de la història i per fer-ho s’ha engegat una votació popular per tal que el públic decideixi quina serà l’escollida. En total hi ha per triar entre 25 temes mítics, des de “El meu avi” i “La bella Lola” fins a “Entre les barques” i “Escolta es vent”. Les cançons i les votacions consten a l’enllaç: Enderrock: diari musical.