Radicals Lliure fan quatre anys

El Teatre Lliure ofereix quatre setmanes de programació nacional i estrangera

Els Radicals Lliure fan quatre anys. Sempre amb la voluntat d’obrir el teatre a formats i idees que sovint no arriben als escenaris de gran públic, el Teatre Lliure ofereix quatre setmanes de programació nacional i estrangera (del 13 de maig al 15 de juny).

Durant la 2ª setmana (del 19 al 23 de maig), el cicle, proposa quatre novetats: Macarena Recuerda de la performer Macarena Recuerda Sheperd (una producció de MiCarteraPatrocina), Club Fernando Pessoa de Tomàs Aragay amb la Societat Doctor Alonso (coproducció del Teatre Lliure i del Concello de Cultura de Ferrol), La consagració de la primavera de Roger Bernat (coproducció del Teatre Lliure i Elèctrica produccions, Festival Transversales i Festival InstaL’Laccions Cambrils) i Mi vida después de la creadora argentina Lola Arias (coproducció argentino germànica).

La performer Macarena Recuerda ens presenta una peça dedicada al Sr. Polissó amb la coL’laboració de l’artista Manu Morales. L’espectacle es podrà veure a la Platea 1 de la Sala Fabià Puigserver el 19 i 29 de maig.

Tomàs Aragay i la Societat Doctor Alonso porten al Lliure Club Fernando Pessoa un espectacle a partir d’un club de quatre socis que són fans absoluts de l’autor i es reuneixen un cop al mes per indagar una i altra vegada en l’obra del seu referent. Club Fernando Pessoa es representarà a la Platea 1 de la Sala Fabià Puigserver el 20, 23, 27 i 28 de maig.

La consagració de la primavera de Roger Bernat és un espectacle on els espectadors en són els  protagonistes i participen en el joc, en una coreografia i en un experiment sociològic. L’espectacle s’oferirà a la Pça Margarida Xirgu el 21, 22, 23, 26 i 29 de maig.
Lola Arias, argentina resident a Berlín, demana a  Mi vida después que  sis actors nascuts a la dècada dels setanta i primers vuitanta reconstrueixin la joventut dels seus pares a partir de fotos, cartes, cintes, roba usada… A l’escenari de la Sala Fabià Puigserver el 22 i 23 de maig.

Etiquetes:
,