Ràdio Arrels de Perpinyà tanca amb èxit la campanya de micromecenatge

Per mitjà de la plataforma TotSuma ha aconseguit els 15.000 € necessaris

Redacció.- L’objectiu de la campanya de l’emissora nord-catalana era aconseguir el finançament per fer una nova pàgina web a on emetre en directe els seus programes. Aquests 45 dies de mobilització a través de la plataforma especialitzada TotSuma, han generat 262 aportacions i un import total de 15.262 euros, corresponent al 101% de l’objectiu de 15.000 euros.

Ràdio Arrels agraeix la participació a totes les persones particulars, associacions, entitats i empreses, que han fet aportacions financeres, de 10 a 500 euros. En paraules del director de l’emissora, Albert Noguer, l’èxit de la campanya « subratlla l’estimació del públic envers la nostra ràdio, que produeix una gran empatia amb els seus oients i benefactors ».

Aquesta participació plural farà possible dissenyar una nova pàgina web, que s’estrenarà aquesta primavera. Aquest suport digital s’adaptarà a totes les pantalles, segons els estàndards tècnics més actuals. Permetrà a Ràdio Arrels convertir-se en l’altaveu de la informació nord-catalana cap als Països Catalans.
Ràdio Arrels, fundada fa 35 anys a Perpinyà per recuperar la dignitat de la llengua catalana a Catalunya Nord, és l’únic mitjà radiofònic 100% catalanoparlant del territori.