Raimon torna al Temporada Alta per presentar el seu darrer disc, Rellotge D’emocions

El reconegut cantautor, que no publicava cap disc D'estudi des del 2000, oferirà el seu nou repertori el proper 15 D'octubre a L'Auditori de Girona

‘Rellotge D’emocions’ és el nou treball de Raimon, el cantant nascut a Xàtiva i una de les figures més emblemàtiques i combatives de la cançó en català. Aquest nou àlbum està format per deu cançons de naturalesa autobiogràfica i universal, i una peça sobre un poema de Salvador Espriu. El públic gironí podrà gaudir D’aquest recital el proper dissabte 15 D’octubre a les 21 h a la sala simfònica de L’Auditori de Girona, en el marc del Temporada Alta.

Des de  L’any 2000, quan Raimon va editar ‘Nova Integral edició 2000’, el de Xàtiva no havia llançat cap altre  disc D’estudi. ‘Rellotge  D’emocions’, disc en el qual hi han intervingut 15 músics, es basa en un repertori que forma part D’una memòria àmpliament compartida. Tot i així, al concert de Girona s’hi escoltaran també els temes més coneguts del cantant: des D’Al vent -escrita L’any 1959-, passant per altres himnes com  Diguem no, Jo vinc d’un silenci i Veles e vents, fins a Punxa de temps i altres cançons publicades en aquest últim CD. Aquest recital antològic també inclourà poemes D’Ausiàs March, Roís de Corella, Jaume Roig i D’altres autors dels segles XV i XVI, així com poemes de Salvador Espriu, tots ells musicats per Raimon.

Etiquetes:
,