Raimundo Amador estrena un cicle de concerts per revitalitzar el teatre del Centre Fraternal de Palafrugell

S?han programat un seguit D'actuacions mensuals de caràcter íntim i personal que posicionaran de nou L'espai en L'escena cultural de les comarques gironines

Raimundo Amador obre aquest mes de gener un nou cicle de concerts al teatre del Centre Fraternal de Palafrugell que revitalitzarà L’emblemàtic equipament cultural de la Costa Brava. Amb el nom de ?Directe & FraternaL’ s’han programat un seguit D’actuacions mensuals de caràcter íntim i personal que posicionaran de nou L’espai en L’escena cultural de les comarques gironines.

L’estrena del cicle tindrà lloc divendres 20 de gener a les 22 hores amb L’actuació del sevillà, un dels màxims exponents del flamenc i icona del mestissatge, que presentarà a Palafrugell el seu últim treball ‘Medio hombre, medio guitarra’ i els temes més emblemàtics de la seva dilatada trajectòria professional. Les entrades ja són a la venda i es poden comprar a través D’internet a Ticketea o bé a les oficines del Centre Fraternal de Palafrugell (Plaça Nova, 4). El preu és de 12 euros anticipada, 15 a taquilla i 10 per als socis.

L’estrena del cicle ?Directe & FraternaL’ amb una de les primeres espases del flamenc confirma la voluntat de portar grans artistes i figures al teatre del Centre Fraternal, amb vista a posicionar aquest espai emblemàtic, ple D’història i molt singular al primer nivell de L’oferta música en viu de a les comarques de Girona. El cicle serà mensual i pel 10 de febrer hi ha previst el segon concert amb Quico Pi de la Serra. Per seguir la programació s’ha activat un compte a Facebook.


?Directe & FraternaL’ amb Raimundo Amador

Raimundo Amador (Sevilla, 1959) és un dels màxims exponents del nou flamenc, que va aprendre de petit amb el seu pare i més tard amb el seu germà Rafael Amador i amb Kiko Veneno. Els seus orígens flamencs han marcat profundament la seva carrera profesional, i Amador és icona de la fusió amb el rock i el blues, les seves dues altres passions. Com a artista, es va consagrar el 1981 amb Pata Negra. Des D’aleshores, la seva trajectòria ha estat imparable, compartint cartell amb els més grans del país com Camarón o Paco de Lucía. Fidel i coherent als orígens, sempre ha expressat el seu interès per seguir descobrint els sons del planeta. Un fet que L’ha convertit en un dels artistes més prestigiosos del país, ara de gira amb el nou treball ‘Medio hombre, medio guitarra’. Per a més informació, es pot consultar el web de L’artista.

Revitalitzar el teatre del Centre Fraternal

El teatre del Centre Fraternal és L’edifici annex al Cafè, construït a partir de 1878, quan la Societat va adquirir el conjunt de L’edifici. Es tracta D’una sala rectangular de dimensions mitjanes amb un escenari de gran alçada, un ferm de parquet al pati de butaques i dos pisos D’amfiteatre amb la forma clàssica de ferradura. L’equipament acull obres de teatre de petit format i més recentment balls i altres actes culturals i festius com la Quina amb motiu de les festes de Nadal. A partir del 20 de gener, serà la seu del cicle ?Directe & FraternaL’.

Etiquetes: