Ramon Fontserè dirigeix a Quim Masferrer

L'actor de Joglars, Ramon Fontserè, s'estrena en el món de la direcció escènica de la mà de Teatre de Guerrilla

Ramon Fontserè, s’estrena en el món de la direcció escènica dirigint L’obra Temps, escrita i interpretada per Quim Masferrer.
Ramon Fontserè retorna amb aquest projecte als inicis de la seva carrera, quan exercia D’ajudant de direcció a la companyia La Gàbia Teatre i més endavant s’ocupava de la direcció D’un vodevil D’Eugène Labiche amb la companyia 5è.B sorgida de L’Institut del Teatre de Vic. Des de llavors, ha destinat el seu temps a la seva carrera com a actor a Joglars, actualment en gira per Espanya amb L’obra El Nacional; a la literatura ?és autor dels llibres Tres peus al gat i Visca la Terra!?; i el cinema, on té pendent D’estrena Insensibles, pel·lícula dirigida per Juan Carlos Medina.
Després de crear i interpretar un personatge arquetípic i desorbitat com és El Xarlatan, actualment en gira, Quim Masferrer opta aquesta vegada per la introspecció i posa la lent D’augment en els grans temes de la humanitat: el temps, la vida i la mort; sense variar però, el rumb ni la manera D’observar la societat: humor, ironia, sarcasme i les habituals dosis D’antropologia rural.
La idea de Temps parteix de la pregunta: Què faries si et diuen que et queda una hora i mitja de vida? Una qüestió cada vegada més real a la vista dels avenços científics i tecnològics de la nostra societat.
Quim Masferrer planteja Temps com un work in progress, un espectacle creat a la sala D’assaig, a L’estil de Joglars, a partir de les idees base de L’espectacle i D’alguns fragments més o menys desenvolupats, però incorporant des del primer dia la figura D’un director i dramaturg que proposi i provoqui, que aporti i descarti, i que en definitiva construeixi L’obra. Una obra a quatre mans, les de Quim Masferrer i Ramon Fontserè. Un tàndem amb milers i milers D’hores damunt de L’escenari i a la sala D’assaig.
Etiquetes: