Ramon Llull viurà per un dia signant llibres

Amb aquestes iniciatives es rendeix homenatge al 700é aniversari de la seva mort

L’escriptor i filòsof medieval Ramon Llull reviurà aquesta diada de Sant Jordi, 23 d’abril, en ser present a la cerimònia tradicional de signar llibres als lectors. Estarà establert a la parada que l’Editorial Barcino tindrà al passeig de Gràcia, 23, cantonada amb el carrer Diputació. Allà hi serà de 10.30 a 12.30 h i hi tornarà a la tarda, de quatre a dos quarts de set. La resta del dia passejarà pels carrers de Barcelona més animats en aquesta diada festiva i també signarà els seus llibres a les parades de la Llibreria Documenta (Pau Claris, 144), d’una a dues del migdia, i La Impossible (rambla de Catalunya, 100 – Provença), de set a vuit del vespre. 

A més de signar alguns dels seus llibres editats per Barcino, l’últim dels quals és Accidents d’amor, de la col·lecció Tast de Clàssics, amb versió al català modern de Pere Antoni Pons, el renascut Ramon Llull parlarà amb els lectors i recitarà paràgrafs de la seva obra.

L’Editorial Barcino també promou un concurs fotogràfic entre les persones que comparteixin una foto al Facebook o el Twitter amb el hashtag #elmeuclassic, amb la condició d’aparèixer amb Llull i un llibre de Barcino a las mans. Entre els participants es sortejaran cinc subscripcions a la revista Descobrir.

 

Amb aquestes iniciatives, la Fundació Carulla i l’Editorial Barcino homenatgen Llull en el 700è aniversari de la seva mort.