Ramon Prats, el gran guanyador de la nit dels Premis de l'AMJM 2014: Músic de l'Any, Grup de l'Any i Disc de l'Any per 'Pandora'.

També, Elisabet Raspall guanya com a Compositor de l'Any i Juan Claudio Cifuentes 'Cifu' rep el Premi Especial de la Junta Directiva

El passat dijous a la nit es van lliurar a Barcelona els Premis de l’AMJM 2014 a Artte. Enguany l’Associació celebra els seus 25 anys de vida i amb aquests guardons premia i reconeix la tasca duta a terme al llarg de l’any pel col·lectiu de músics de jazz i música moderna de Catalunya.

L’Associació va lliurar els premis de Compositor de l’Any (Elisabet Raspall), Músic de l’Any (Ramon Prats), Grup de l’Any (Ramon Prats Quartet), Disc de l’Any (‘Pandora’ de Ramon Prats Quartet) i Premi Especial de la Junta Directiva (Juan Claudio Cifuentes ‘Cifu’).

Els finalistes d’aquesta edició dels Premis de l’AMJM eren Elisabet Raspall, Joan Sanmartí i Vicens Martín en la categoria de Compositor de l’Any; Celeste canta Antonio Machín, Els fruits saborosos, Let’s sing again i Pandora en la categoria de Disc de l’Any; David Mengual Free Spirits Big Band, Ramon Prats Quartet i The Gramophone Allstars en la categoria de Grup de l’Any; Marcel·lí Bayer, Marco Mezquida i Ramon Prats en la categoria de Músic de l’Any.

La Festa de Lliurament dels Premis va reunir a personalitats del món de la música i el jazz de Catalunya i a un públic que no es va voler perdre una nit tan especial com aquesta. Es va comptar amb la periodista Elisenda Roca com a presentadora de l’acte i amb la jam session oberta per Carles Benavent Trio.