Re-viure la Tarragona romana

L'activitat s'enmarca dins el programa Vine al museu en família

El Museu i la Necròpolis Paleocristians de Tarragona acull avui la darrera sessió de L’activitat Re-viure que, dins del programa Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta!, organitza el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.
Aquesta activitat permet conèixer com era la vida dels habitants de la Tàrraco romana a partir dels vestigis que han arribat des de les seves sepultures, recuperar els seus noms, les seves creences, esbrinar quines eren les seves aficions, els seus objectes més preuats i, fins i tot, com era el seu aspecte físic. El visitant es convertirà en investigador i haurà de seguir les pistes que van deixar els arqueòlegs, tot visitant diferents departaments.

Així mateix, el cicle Vine al museu en família!, continua el mes de març, a la vil·la romana de Centcelles, amb L’activitat Al taller de Terenci Càndid… Una activitat pensada per facilitar el coneixement del que era L’arquitectura romana. Com construïen els murs i quins materials i eines utilitzaven, com eren les teulades i els elements constructius, com decoraven les cases amb pintures i mosaics… tot això es pot conèixer i experimentar al taller de L’hipotètic arquitecte de la vil·la romana de Centcelles.

Etiquetes: