Recta final del Festival de Guitarra de Girona

El festival dirigit pel guitarrista Josep Manzano ha inclòs un total de 25 concerts repartits entre la Costa Brava i Girona

Redacció.- La 19a edició del Festival de Guitarra de Girona enceta la recta final amb un duet de guitarres excepcional com Massini-Constantino, procedent d’Itàlia. El segon cap de setmana de setembre, la gironina Mireia Vilalta trepitjarà amb energia l’escenari de Llançà on presentarà els seus propis temes d’estil rock-blues i la cloenda del festival anirà a càrrec del cap de cartell d’enguany, el prestigiós guitarrista Eduardo Niebla en un escenari imponent com el Teatre Municipal de Girona.

Durant tot l’estiu s’han ofert un total de 25 concerts extraordinaris, amb molt talent local i artistes internacionals, que completen una programació eclèctica, dominada per la música clàssica de tots els temps, amb dosis de rock, jazz, flamenc i música popular d’arreu.

Pels diversos escenaris repartits entre la Costa Brava i Girona han passat artistes com Anna Maria Iordache, Glenn Bargain o Classic Jazz Quartet.

La protagonista d’aquest festival únic a les comarques gironines és la música feta exclusivament per l’instrument més popular i versàtil del món com és la guitarra.