Reus acollirà la cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya

El període de presentació de candidats finalitza l'11 de juny

S?ha presentat a L’Ajuntament de Reus la V edició dels Premis Blocs Catalunya, a càrrec del Regidor D’Innovació, Empresa i Ocupació de L’Ajuntament de Reus, Marc Arza i la presidenta de STIC.cat, Trina Milan.

La V edició dels Premis tindrà lloc el dia 5 D’octubre de 2012 a L’Auditori de la Fira de Reus (TecnoREDESSA). Per a L’edició dels Premis Blocs Catalunya 2012 el certamen comptarà amb els mateixos tres grans grups de categories que ja es van instaurar en l’edició 2011 i dos premis especials: corporatius, personals, professionals, Premi del Jurat i Premi Stic.

Una vegada categoritzats els blocs, poden participar en una (i només una) de les següents classificacions temàtiques. Stic.cat es reserva el dret a modificar la categorització D’un blog en el cas de què es detecti que pel seu contingut o autoria aquesta modificació és necessària. El llistat de blocs inscrits i en quina modalitat concorren als premis es farà pública una vegada finalitzat el procés D’inscripció. Les classificacions temàtiques proposades per aquesta edició 2012 són les següents: associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre; comunicació i nous mitjans; cuina, gastronomia i enologia; cultura i tendències; literatura; educació; esports; història; tradicions; patrimoni; política, economia i societat; miscel·lània i personals; sostenibilitat i medi ambient; TIC; turisme i viatges; universitats, recerca i ciència.

Es considerarà bloc corporatiu aquell realitzat per una organització/institució/entitat amb la finalitat de parlar sobre la pròpia organització/entitat/institució; parlar sobre productes, serveis o activitats que ofereix. Es considerarà bloc professional aquell que, realitzat personalment o per encàrrec a un tercer, té com a objectiu la promoció de la imatge personal o professional d’aquell a qui fa referència.

Així mateix, s’inclouen en aquesta categoria aquells blocs de professionals o persones amb important rellevància pública (càrrecs electes, polítics, esportistes D’alt nivell, artistes, presentadors o col·laboradors de ràdio o televisió, etc) que utilitzin el seu bloc com una eina més de comunicació professional. Qualsevol particular pot incloure el seu bloc en aquesta categoria.

Per aquesta edició 2012, els Premis Blocs comptaran també amb dos premis especials. Aquests premis queden fora de la votació popular. Són el Premi del Jurat al millor blog de tots els inscrits i el Premi Stic a les millors accions a les xarxes socials 2011.

El període d’inscripció de blocs als Premis va començar el 22 de març i finalitzarà el dia 11 de juny a les 24:00 h. El període de votació popular començarà el dia 25 de juny a les 00:00 hores i finalitzarà el dia 10 de setembre a les 24:00 hores.

Per a poder accedir al certamen, el concursant haurà de registrar-se prèviament com a usuari del lloc web de stic.cat. Durant la inscripció del bloc al certamen es sol·licitaran les següents dades: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, títol del bloc, adreça URL del bloc, descripció del bloc i categoria a la qual opta.

Etiquetes:
, ,