Reus, coprodueix Els tres aniversaris, la nova proposta de la Sala Trono

La peça farà gira per Tarragona, Valls, Reus i acabarà a la Villaroel de Barcelona

Redacció.- La Capital de la Cultura Catalana amb una llarga tradició en arts escèniques aposta per la coproducció de l’obra Els tres aniversaris, la nova proposta de la Sala Trono. Ho fa a través del Teatre Bartrina i en coproducció amb La Villaroel de Barcelona, teatres de Tarragona i Valls i amb la col·laboració del Teatre de Salt.
L’obra, dirigida per Jordi Prat Coll i protagonitzada per Anna Alarcón, Miranda Gas, Victòria Pagès, Rosa Boladeras, Joan Negrié i Albert Triola, es representarà el 28 d’abril al Metropol de Tarragona i farà gira al Principal de Valls, al Bartrina de Reus i a la Villaroel de Barcelona, on farà estada del 5 de maig a l’11 de juny.
SINOPSI
L’Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però l’Irina s’avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, ja embarassada.
Les seves germanes tampoc contribueixen al fet que s’estengui l’alegria: Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i coqueteja amb Georg, l’únic amic casat d’Andrei. L’Olga és l’única dels quatre que té ingressos i ha de finançar a tota la família. L’herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada.
La festa d’aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d’un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de treball i perspectives i la solidaritat entre les germanes es posa a prova.