Rhümia, guanyador d'un premi Zirkòlika arriba al Teatre de Salt

Un espectacle carregat d'humor, gamberrisme, tendresa, emoció i amb la capacitat de no deixar indiferent a ningú

Redacció.- Aquest dissabte 24 de març a les 20h, els companys d’escena del desaparegut pallasso Monti arriben al Teatre de Salt amb el seu nou espectacle Rhümia, guanyador del Gran Premi BBVA al Millor Espectacle de Circ dels Premis Zirkòlika 2016.
Després de l’aplaudit espectacle Rhum dedicat a Monti; els pallassos de casa nostra: Joan Arqué, Roger Julià i Pep Pascual, amb la col·laboració de Mauro Paganini, tornen al Teatre de Salt sota la direcció de Martí Torras per portar de nou les aventures gamberres de la Família de Rhum & cia. En aquesta ocasió l’actor Jordi Martínez serà substituït per Guillem Albà, qui ja havia treballat amb la companyia a l’espectacle anterior.
La casa dels Rhum & cia., és la llar on la imaginació i la realitat construeixen un altre món possible ple d’emocions carregades de música i de l’humor més absurd, que no deixa indiferent a ningú. Rhümia té un únic objectiu fer riure als que en saben i els que n’han d’aprendre, ja que com ells diuen: “El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, està amagat sota un nas vermell”.