Rigoberta Bandini actuarà amb la geganta Rigoberta de La Bisbal

La geganta Rigoberta, de La Bisbal d’Empordà, se suma la cartell de l’ÍTACA SANT JOAN

Redacció.- El Festival ÍTACA, CULTURA i ACCiÓ anuncia una de les actuacions més especials de la seva desena edició. La geganta Rigoberta, de La Bisbal d’Empordà, se suma la cartell de l’ÍTACA SANT JOAN que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de juny a l’Estartit.

La geganta, que porta un pit descobert i llança aigua pel mugró, ballarà entre el públic la cançó Ay mamá, durant l’actuació que la cantant Rigoberta Bandini protagonitzarà el dia 25 de juny en la darrera de les tres nits de concerts de l’ÍTACA SANT JOAN. Creada fa quaranta anys, la geganta és un dels personatges més populars, estimats i reivindicatius de la imatgeria festival de la capital del Baix Empordà.

La ‘trobada’ de les dues artistes ha estat possible gràcies a la complicitat de la cantant catalana i la col·laboració de la Colla Geganters de la Bisbal d’Empordà, que acompanyaran la Rigoberta durant l’actuació.

La geganta Rigoberta protagonitzarà un dels moments més especials de l’ÍTACA SANT JOAN 2022. Durant la mateixa nit, a banda de les dues Rigobertes, també hi actuaran Zahara, Cala Vento, Habla de mí en presente i Serial Killerz. La resta de la programació de l’ÍTACA SANT JOAN inclou les actuacions de Zoo, Ana Tijoux, The Tyets i Asian Dub Foundation Sound System -el dia 23 de juny- i Oques Grasses, Roba Estesa, Suu, La Sra.Tomasa i Zetak – el 24 de juny-.

Bon ritme de venda d’entrades
El festival ja ha venut més de 6.000 de les 15.000 entrades que s’han posat a la venda pels tres dies de concerts. El festival ofereix diversos abonaments de dos o tres dies amb càmping o sense càmping per poder assistir a tots els concerts a preus econòmics.

El festival ÍTACA, que enguany celebra el seu desè aniversari, també programa fins al juliol les actuacions de Goran Bregovic, Manel, Doctor Prats, Skatalà, Andrea Motis o Albert Pla & Diego Cortés, entre molts altres artistes.

(fotografia Xènia Gasull)