Robert Forster arriba a L'Auditori per presentar en concert el seu darrer disc

El músic actua el proper 20 de novembre a la Sala 3 Tete Montoliu dintre de la temporada Sit Back

Redacció.- El cantant i guitarrista de la mítica banda australiana The Go-Betweens, Robert Forster, puja a l’escenari de la Sala 3 Tete Montoliu de L’Auditori per presentar el seu setè album en solitari, Inferno.
Forster només entra a l’estudi quan sap que les cançons li han sortit rodones, aquest és el seu primer treball en quatre anys i el segon en els últims onze. L’àlbum va gestar-se a Berlín durant l’estiu de 2018, el més calorós que Alemanya ha viscut en dècades i ha estat produït pel reconegut Victor Van Vugt (artífex de Trailer Park de Beth Orton i Stories From The City, Stories From The Sea de PJ Harvey) que ja va enregistrar el seu àlbum debut al 1990.
A partir del llançament d’Inferno, Robert Forster inicia una gira mundial de presentació passant per la programació Sit Back de L’Auditori amb la col·laboració de L’Afluent. Un concert en el qual estarà acompanyat per Karin Baeumler al violí.
Una cita ineludible per veure un dels músics que més va contribuïr a gestar les bases del que als anys 80 es coneixeria com a indie-pop.