Roc Badia: “Estem tan vinculats amb la terra que ens vam posar Orella d’Ós per la flor salvatge que neix entre adversitats”

La banda Orella d'Ós presenta el seu primer treball d'estudi, "Interludis"

Orella d’Ós és una formació de cinc músics nascuda el 2022 a Matadepera. El seu gènere musical fusiona el pop rock amb el rock progressiu, i les principals referències són Steven Wilson i Chris Cornell. El nom del grup surt d’aquesta flor salvatge que neix a molts pocs paratges, entre ells, el massís de Sant Llorenç del Munt. La flor està considerada un fòssil vivent, perquè en l’era Terciària ja creixia als Pirineus. El grup va publicar l’abril de 2023 seu primer àlbum, Rescat Emocional (Temps Record), que recollia una actuació en directe. Interludis (Temps Record) és el segon àlbum i primer àlbum d’estudi del grup.

Interludis és un projecte motivat pel fotògraf Miquel Badia, qui va encoratjar al grup a musicar les flors que ell havia estat fotografiant durant les dues primaveres passades, i que van anar recollides en un llibre que rep el mateix nom que l’àlbum. Per la producció de l’àlbum, Orella d’Ós ha comptat amb l’enginyer de so Andre Zanetti, guanyador d’un Grammy llatí. L’estudid9 ha estat l’espai on s’han fet les sessions de rec, mix i master. També han tingut el plaer de gravar el quartet de corda a l’emblemàtic Music Lan Studios i les bateries s’han gravat a l’estudi d’en Toni Mateos.

Etiquetes: