Roda el món i torna al Born

El Born CC estrena estiu ampliant la programació amb visites guiades nocturnes, concerts i activitats infantils

El Born Centre Cultural arriba al seu primer estiu obert al públic amb més d’un milió i mig de visitants, i ho fa presentant un munt de propostes per als mesos més calorosos de l’any amb la voluntat de convidar a tothom a conèixer la història i viure la cultura. Les visites guiades i els itineraris, els concerts, les activitats infantils i les exposicions conformen el ventall d’una oferta cultural que beu del passat i que es projecta amb força cap al futur.

Fins el 18 de juliol, s’ofereixen activitats matinals per a nens i nenes destinades tant a casals d’estiu com a particulars.

L’oferta de visites guiades i itineraris s’adapta a l’horari estiuenc. 

S’afegeixen visites guiades en anglès i francès per tal d’explicar la història d’un jaciment únic al món també al públic estranger. 

La programació del Born CC creix als vespres amb El Born de Nit: visites nocturnes els dimecres i els dijous i concerts i espectacles els divendres i els dissabtes.

Al mes d’agost, el Born CC esdevé un dels principals escenaris del Mas i Mas Festival amb concerts de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Ignasi Terraza Trio, Luna Cohen, Sandra Rehder, Clara Luna, Carlos Torijano, Nakany Kanté, Projecte “Amor Brujo” i Gemma Humet.