Roger Mas i Benjamim Taubkin revisiten junts repertori del cantautor català en el concert inaugural del 26è Mercat de Música Viva de Vic

Es tracta d'un duo inèdit i original que neix del treball i la motivació de la direcció artística del MMWW

El cantautor Roger Mas i el compositor i pianista brasiler Benjamim Taubkin seran els encarregats d’obrir la 26ª edición del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc demà 18 de setembre al Teatre de l’Atlàntida de Vic (20:00h). Els dos artistes han presentat aquest matí a L’Atlàntida de Vic el concert, juntamente amb la Montserrat Rovira, regidora de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, i Marc Lloret, director artístic del Mercat de Música Viva de Vic.

Lloret ha destacat que aquest concert “representa perfectament el projecte del Mercat: aposta per la fusió de dues cultures musicals, l’objectiu de les quals és crear un llenguatge nou”. I és que, enguany, el concert inaugural posa sobre l’escenari una col·laboració musical internacional entre Catalunya i Brasil -Vic i Sao Paulo.

Junts interpretaran nou cançons, set de les quals són composicions de l’artista català. La 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre, ofereix aquest any uns 60 concerts, dels quals una vintena són estrenes oficials de nous treballs discogràfics. Les entrades pels concerts de pagament ja estan a la venda a través d’Atrápalo i Codetickets, i són accessibles des de la pagina web del Mercat (www.mmvv.cat)