Roger Mas marcarà l’inici del festival Emergent aquest dijous a Sarrià de Ter

Les arts en viu seguiran a Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya fins el dia 6 de juliol

Redacció.- Aquest dijous comença el Festival Emergent, que enguany celebra el seu 15è aniversari. La mostra porta les arts en viu a diferents pobles del Gironès del 27 de juny al 6 de juliol: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya.
Roger Mas, Falciots Ninja, Lorenzo Mastroprieto, Kids From Mars, Daniel Esteban i Marc Sabat protagonitzaran la primera nit Emergent aquest dijous a Sarrià de Ter. Un festival que aposta pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària.
Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent. En una mateixa nit proposa diverses disciplines artístiques. Teatre, música, màgia, dansa, poesia, humor, clown o el circ són alguns dels gèneres que es combinen a l’escena i converteixen la programació en si mateixa en un acte creatiu.
 
Els artistes d’aquestes 6 nits
Roger Mas, Obeses, Peyu, Quimi Portet, Les Anxovetes, Shado, Guillem Roma, Diego Sinniger, Raymon, Falciots Ninja, Sofia Viola, Planeta Impro, ThePetebox, Duo Laos, Salva Soler, Kids From Mars, Circ Pistolet, Black Music Big Band, Pere Hosta, Bigblack Rhino, Los Flamingos Company, Joina, Daniel Lumbreras, Puntmoc, Cesc, Smoking Bambino, Maria Villate, Alverd Oliva, Marc Sabat, Saki Guillem, Lorenzo Mastroprieto, Daniel Esteban, Puppae Company i David Julià.
En motiu del seu quinzè aniversari el festival oferirà entrada gratuïta als joves que tinguin 15 anys; una acció també pensada per fomentar el consum cultural en aquesta franja d’edat.
El preu de l’entrada per nit és popular: 8€ anticipada on-line i a l’Ajuntament de cada municipi i 12€ per persona a la taquilla. També es pot adquirir un abonament per 6 dies (40€) o per 3 (22€).  Pels espectadors menors de 8 anys és gratuït. Hi ha servei de bar i menjars cada nit.