Roger Peña guanya el IV Torneig de Dramatúrgia catalana amb el text 'El recanvi'

El dramaturg s’imposa a Daniela Feixas, finalista amb Amanita Phalloides, en aquesta experiència teatral que ha confrontat durant set jornades a vuit dramaturgs catalans de primer nivell

El públic de la Sala La Planeta, amb els  seus  vots, ha donat  la  victòria a Roger Peña a la final del  IV Torneig de Dramatúrgia Catalana que es va celebrar ahir, 1 de desembre, a Girona, en el marc del festival Temporada Alta. Roger Peña s’ha imposat a Daniela Feixas amb el seu relat El recanvi, un text que parla en clau de comèdia, de relacions laborals i corrupció política. 

Des del 6 d’octubre, s’han dut a terme quatre dies de combats i dues semifinals on vuit autors teatrals de diferents generacions han presentat, en lectura dramatitzada, els seus textos breus (40 minuts) de dos en dos i s’han anat eliminant per les votacions del públic assistent. En aquesta gran final,  els  autors  semifinalistes  han comptat  amb  uns  repartiments  de  luxe,  formats  per Joel Joan i Laia Marull, en el cas de Daniela Feixas, i Pere Ponce i Àgata Roca per al text guanyador.

La quarta entrega del Torneig de Dramatúrgia Catalana, coordinada per Cristina Clemente, ha comptat amb la participació d’Álex Mañas, Iván Morales, Rodolf Sirera, Manel Dueso, Carles Mallol, Toni Gomila, Daniela Feixas i el guanyador Roger Peña.