The Rolling Stones finalment sonaran aquest estiu a Catalunya de la mà d'un tribut amb Bill Wyman organitzat pel 40è Festival Internacional de Música de Cambrils

El FIMC també hi actuaran artistes com Love of Lesbian, José Mercé, Raphael, Auryn o David Bisbal

Finalment aquest estiu tots els grans èxits de The Rolling Stones sonaran en directe al nostre país en el marc de la 40 edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. El proper 3 d’agost, el Parc del Pinaret acollirà una gran festa de tribut a Ses Satàniques Majestats que estarà protagonitzada per un concert de l’anglès Bill Wyman, baixista de The Rolling Stones durant trenta-un anys. Wyman és considerat un dels més grans baixistes de la història del rock’n’roll i és qui va aportar l’electricitat als Stones. El seu tàndem amb el bateria Charlie Watts va fer que la secció rítmica del grup fos sòlida com una roca.

A Cambrils, Bill Wyman es presentarà amb la seva banda Rhythm Kings, que va formar l’any 1993 després d’abandonar The Rolling Stones, per interpretar cançons pròpies i alguns èxits com “Honky Tonk Women”.

El colofó de la festa de tribut a The Rolling Stones la posarà Smoking Stones, un grup de culte considerat com una de les millors bandes de tribut de tot el món. Ells seran els encarregats de fer sonar tots els hits de la mítica banda britànica.

El Festival Internacional de Música de Cambrils torna en la seva edició del 40 aniversari en un format totalment renovat i un amplíssim cartell més variat que mai, centrat en 12 espectacles entre el 26 de juliol i el 10 d’agost.  Sense oblidar la seva essència de les darreres quatre dècades, enguany, el festival, comptarà amb una gran representació del panorama musical actual amb un alt nivell d’espectacles que podran gaudir-se a diferents espais del municipi en funció de l’estil o el gènere musical. Amb aquest nou impuls el FIMC seguirà reafirmant- se com el festival d’estiu de referència al sud de Catalunya.