S'estrena Toy Story 3 amb dotze còpies doblades al català

Nou lliurament de l'exitosa saga de Disney-Pixar

‘Toy Story 3, la gran evasió’ arriba aquest dimecres a les pantalles dels cinemes. Es tracta de L’últim film de la factoria Disney-Pixar, en el qual continuen les aventures de la colla de joguines.
 
Andy està a punt D’entrar a la universitat i les seves estimades joguines Woody, Buzz Lightyear i totes les altres es troben a la guarderia. La seva nova vida a mercè D’una colla de petits salvatges no els agrada gaire i decideixen escapar-se. A L’aventura s’hi afegeixen nous personatges com Ken, el company de Barbie; un eriçó tirolès i un ós Teddy de color rosa que fa olor de maduixa.

La pel·lícula es podrà veure a Alpicat (JCA Cinemes Alpicat), Barcelona (Lauren Gràcia i Cinema Aribau), Girona (Cinemes Albéniz), Granollers (Ocine El Nord), Manresa (Cinema Atlàntida), Olot (Cinema Olot), Sabadell (Cinema Imperial), Sant Cugat del Vallès (Cinesa Sant Cugat), Tarragona (Ocine Les Gavarres), Vic (Sucre) i Vilafranca (Kubrick).
 
Aquesta estrena té el suport de la Secretaria de Política Lingüística per tal de promoure i facilitar la presència del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.