S'inicia la vuitena edició de Sorbets de Fresca

Els alumnes de l'escola Nostra Llar, com a narradors del conte Quicuiriquic, en donen el tret de sortida

El proper dissabte 30 de juny al matí comencen els Sorbets de Fresca al jardí de L’Espai Cultura Unnim, amb més D’una vintena de propostes per a nens i adults fins al 30 D’agost.

El conte Quicquiriquic de la Núria Llunell, amb els alumnes de 4rt de primària de L’escola Nostra Llar de Sabadell com a narradors, seran els encarregats d’inaugurar els vuitens Sorbets de Fresca, la programació D’estiu de L’Espai Espai Cultura Unnim, el centre cultural sabadellenc de L’Obra Social D’Unnim Caixa. 

Els Sorbets de Fresca són més de vint activitats estiuenques a L’aire lliure organitzades totes al jardí de L’Espai Cultura Unnim (c. D’en Font, 25. Sabadell) i que es prolonguen al llarg de tot L’estiu. Del 30 de juny al 30 D’agost. La gran majoria estan pensades per a famílies amb canalla, tot i que aquest any també es proposen tallers per a adults i cinema de muntanya. L’última edició dels Sorbets de Fresca va atreure uns 5.000 assistents, fidelitzant any rera any un públic que ja espera aquesta cita estiuenca. 

Etiquetes: