S'obre el termini d'inscripció a l'Altaveu Frontera per a bandes emergents

En el marc d'una nova edició del Festival Altaveu

L’Altaveu Frontera, L’espai competitiu del Festival Altaveu dedicat a la promoció i difusió de bandes emergents, ha obert des del 16 d’abril el seu període D’inscripció. Hi podran participar tots aquells grups residents a Catalunya, València i Illes que hagin realitzat treballs musicals interessants i a més es vulguin donar a conèixer.
L’Altaveu, el Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, és un festival de línia oberta i plural. El pes específic dels noms propis ?les individualitats’, la vàlua dels autors de casa i una promíscua debilitat per la barreja de llengües, cultures, estètiques i sonoritats és la definició més característica d’aquest festival, un dels més locals i més universals alhora.
Seguint la trajectòria que des de 1989 el caracteritza, el Festival està estructurat en la Programació Altaveu, amb actuacions de personalitats musicals de primera línia, L’Altaveu Frontera, una secció competitiva de grups revelació del panorama musical català i D’altres iniciatives relacionades amb la música.

Etiquetes:
, ,