S'acosta el Festival de Tardor de Catalunya XXIV Temporada Alta

A hores d’ara Temporada Alta ja ha posat a la venda més de 15 espectacles i concerts, dels quals destaquen els espectacles internacionals Mesura per mesura de Donnellan o Slava’s SnowShow d’Slava Polunin

Un any més, Temporada Alta es prepara per convertir-se, durant la tardor, en el focus teatral del país amb noves produccions i estrenes catalanes i una programació internacional de referència. La vint-i-quatrena edició del festival gironí posa l’accent en les produccions sota el seu propi segell, reemplaçant la tasca que fins fa dos anys feia EL CANAL, Centre d’Arts Escèniques Girona – Salt. Aquesta fórmula, endegada ja l’any passat amb espectacles com per exemple Terra Baixa i Lluís Homar –que torna al Municipal durant el festival i després tornarà a fer temporada a Barcelona – permetrà al Temporada Alta donar forma a les noves propostes de Pau Miró, Roger Bernat, Carles Santos o de la companyia francesa de circ contemporani Baro d’Evel, els quals hi estrenaran nous títols al costat d’altres creadors del país.

D’aquesta manera l’ADN del Temporada Alta (producció pròpia, creadors catalans, nova dramatúrgia, programa internacional) omplirà de nou els espais de Salt, Girona i altres localitats amb un programa de més de 100 espectacles en què no hi faltaran un bon nombre d’estrenes i propostes de tots els gèneres d’art en viu i per a tots els públics, inclosos els més petits. Al tocar el quart de segle, el festival segueix creixent en nombre d’espectacles, perquè capitalitza bona part de les estrenes de la temporada i la voluntat de les companyies, d’aquí i de fora, de ser presents a una cita imprescindible. I creix també en nombre d’escenaris i poblacions –s’afegeixen Torroella de Montgrí i Palafrugell- que se sumen a la nòmina de teatres del festival.

Actualment es poden comprar ja les entrades d’alguns dels espectacles anunciats, fins i tot de dues de les grans apostes internacionals que enguany acull del festival: Mesura per mesura, de Declan Donnellan i la seva companyia Cheek by Jowl, i Slava’s SnowShow, d’Slava Polunin,

 Són en total 15 ja els títols que el festival ha posat a la venda, des d’espectacles esperats pel gran públic a propostes adequades per espectadors fidels a Temporada Alta. Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano de Mario Gas, és un dels espectacles amb major projecció. A banda es poden comprar també entrades pels espectacles El Petit Príncep, el musical, d’Àngel Llàcer i Manu Guix, Els veïns de dalt de Cesc Gay, Terra Baixa i Lluís Homar, Foot – Ball de Cesc Gelabert, Vilafranca de Jordi Casanovas, La Carta de Paolo Nani 30/40 Livingstone de Sergi López i Jorge Picó. A més, propostes escèniques centrades en la música com Guerra amb Albert Pla i Fermin Muguruza, Vinicio Caposselaamb Cabo SanRoque o PaGAGnini amb Ara Malikian, així com la nova producció dels Concerts per a nadons – suite nº1 els batecs del cargol. El concert de  Els Pets #trespuntzero De Cambra també té les seves localitats a la venda a través del web del festival.

Tota la programació, el 31 d’agost!