Sala Atrium acull 'Les tres germanes de Txèkhov' adaptada per Sanchis Sinisterra

El dramaturg valencià revisa aquesta gran obra que gira entorn de la desil·lusió i la decadència de la classe benestant russa

Un any després D’obrir les seves portes, la Sala Atrium de Barcelona ?consolidada ja com a espai de teatre de petit format a la ciutat- fa un pas endavant i acull un nou projecte de creació que concentra diversos i potents atractius: ‘Les tres germanes’, un text clàssic D’un gran autor dramàtic de tots els temps com és Anton Txekhòv, revisat especialment per a L’ocasió pel prestigiós dramaturg valencià José Sanchis Sinisterra. I tot plegat amb el segell de Sala Atrium, sinònim D’investigació, recerca i rigor teatrals. L’espectacle, dirigit per Raimon Molins ?director de la sala- i interpretat per Patricia Mendoza, Mireia Trias i Tilda Espluga, es podrà veure fins al 26 de febrer.

‘Les tres germanes’, escrita L’any 1900, se centra en una família insatisfeta i frustrada, que passa els anys amarrada a les obligacions D’un present desencantat, a L’irònic i nostàlgic record del passat i a la fràgil esperança D’un futur cada cop més inabastable.

Si un dels punts forts D’aquesta proposta és el cèlebre text de Txèkhov, L’altre gran pilar és, sens dubte, el fet que sigui Sanchis Sinisterra qui n?ha fet L’adaptació literària. El dramaturg, que ha reescrit L’obra especialment per a Sala Atrium, imprimeix la seva empremta presentant una nova versió de L’obra que es mou entre la tradició i les línies dramàtiques contemporànies, i en la qual L’experimentació i la investigació tenen una importantíssima presència.

Etiquetes: