La Sala Versus Glòries programa una desena d'espectacles enfocats a reflexionar

La Sala Versus Glòries programa la seva segona temporada

Redacció-. La programació que presenta el teatre per aquesta temporada serà la segona a càrrec dels nous directors Jofre Blesa, Ramon Godino i Esteve Rovira, que des del maig de 2018 es van posar al capdavant de la Sala Versus Glòries i ja han vist augmentat el seu públic així com també han aconseguit posicionar-se com la sisena sala de menys de 200 espectadors amb més públic de Barcelona.
Comencen la temporada 2019/20 amb una producció pròpia que ha obtingut gran èxit de públic aquest estiu, EL FUNERAL DE MARY-LIN, una obra del dramaturg Pere Anglas interpretat per Ramon Godino, Jordi Cadellans, Txema Puigdollers i Marc Casals amb la direcció de l’Óscar Molina que estarà programada fins el 29 de setembre. Tot seguit, del 9 d’octubre i fins el 3 de novembre es podrà veure #LIFESPOILER, obra programada amb èxit a la Sala Flyhard. Amb aquesta proposta inicien una col·laboració que pretén donar oportunitat a les seves creacions de trepitjar una sala més gran i arribar així a més públic. Del 6 de novembre i fins l’1 de desembre es reprogramarà EL MERCADER DE VENÈCIA amb la guardonada Mercè Managuerra, Premi de teatre Margarida Xirgu. Per acabar l’any tornen a comptar amb la presència de la companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable que enguany presenta HAMLET del 4 al 15 de desembre, amb un sol intèrpret acompanyat per les seves originals titelles.
L’última obra que ocuparà la sala aquest 2019 i amb qui es donarà la benvinguda al 2020 serà una producció pròpia escrita per Xavi Morató amb un repartiment que encapçalen Roger Pera i Ramon Godino. FELIÇ DIWALI, del 18 de desembre fins el 2 de febrer, una comèdia negra sobre el món dels negocis i les dificultats per obtenir beneficis amb les “startups”.
Aquesta proposta anirà seguida d’altres espectacles de diversos gèneres: ANDY Y LOS HUÉRFANOS (del 05/02 al 1/03) una comèdia/road-trip  de l’autora nord-americana Lindsey Ferrantino inèdita fora dels Estats Units que per primera vegada es representa a Barcelona a càrrec de la cia. La Niña Bonita, una de les companyies residents que treballaran aquest any a la Sala Versus Glòries. EL MOTIVADOR (del 04/03 al 29/03) amb Fel Faixedas i Raúl Martínez, una obra que reflexiona sobre quines són les claus per una vida plena i feliç. A l’abril arribarà la segona producció pròpia d’aquesta temporada BYANKO (del 08/04 al 10/05) un text de Fèlix Herzog  dirigit per Roc Esquius que planteja qüestions sobre l’art, l’especulació i la manipulació dels cànons. GUSTAFSSON R60 (del 13/05 al 14/06) una comèdia àcida de Rosa Molina sobre les relacions humanes i sobre els límits que es traspassen per aconseguir uns objectius, produïda per La Trama Produccions, segona companyia resident d’aquest any.
Per acabar la temporada, i coincidint amb el Festival GREC, omplirà la Sala Versus Glòries OBSOLESCÈNCIA PROGRAMADA (del 01/07 AL 26/07) la tercera producció pròpia d’aquesta temporada escrita per Anna Maria Ricart, dirigida per Mònica Bofill i un repartiment encapçalat per Gemma Martínez. Una obra que reflexiona sobre l’obsolescència programada no només dels electrodomèstics, sinó també de les persones i sobretot les dones.