Salvaescales, elevadors domèstics, plataformes per accessibilitat

Estem especialitzats en les cadires salvaescales, plataformes elevadores, elevadors, ascensors

Redacció.- Cada barrera arquitectònica que cal superar és diferent.Enier li ofereix la millor solució, ja que som una empresa que dissenyem abans de fabricar.
Estem especialitzats en les cadires salvaescales, plataformes elevadores, elevadors, ascensors, i altres elements per superar barreres arquitectòniques, i accessibilitat.
Gràcies a l’experiència acumulada, després d’escoltar els suggeriments dels clients i de realitzar una recerca de solucions avançades, garantim fiabilitat, seguretat i qualitat en els nostres sistemes.
Des de 1970, amb la marca enier el nostre objectiu ha estat proposar solucions eficaces als requeriments d’elevació de forma còmoda i segura. Actualment la marca enier és sinònim d’especialització en el sector de l’elevació i l’accessibilitat, després d’haver dissenyat, fabricat i instal·lat milers d’equips a tot Espanya i també exportats a l’exterior.
Cadires pujaescales
 
Cada barrera arquitectónica que hay que superar es diferente. Enier le ofrece la mejor solución, ya que somos una empresa que diseñamos antes de fabricar. Estamos especializados en las sillas salvaescaleras , plataformas elevadoras, elevadores, ascensores, y otros elementos para superar barreras arquitectónicas, y accesibilidad.
Gracias a la experiencia acumulada, después de escuchar las sugerencias de los clientes y de realizar una búsqueda de soluciones avanzadas, garantizamos fiabilidad, seguridad y calidad en nuestros sistemas.
Desde 1970, con la marca enier nuestro objetivo ha sido proponer soluciones eficaces a los requerimientos de elevación de forma cómoda y segura. Actualmente la marca enier es sinónimo de especialización en el sector de la elevación y la accesibilidad, después de haber diseñado, fabricado e instalado miles de equipos en toda España y también exportados al exterior.