?Sampler D’amor? per Sant Jordi

El disc inclou lectures de poemes D'amor per part de Pasqual Maragall, Eduard Punset, Carme Ruscalleda, Tortell Poltrona, Carles Santos,...

Sampler D’amor és un disc i un poemari format per 15 poemes contemporanis musicats pel compositor de bandes sonores veí de Barcelona Rudy Gnutti i interpretats per 15 veus reconegudes: Pasqual Maragall, Eduard Punset, Carme Ruscalleda, Tortell Poltrona, Sol Picó, Calixto Bieito, Vicenta N?Dongo, Carles Santos, Laia Marull…

Sampler D’amor ha buscat un registre poc convencional tant en la forma com en L’estil. Ha apostat per donar llibertat total a la interpretació dels poemes i els tots els rapsodes han estat a L’altura de la seva personalitat.

Sampler D’amor no pretén ser una antologia de la poesia catalana romàntica, sinó una selecció subjectiva guiada més per L’instint i el sentiment. La música és una presència protagonista que intenta redimensionar i donar sentit a L’harmonia dels versos.

Rudy Gnutti, italià de Brescia, deixeble D’Ennio Morricone i autor de bandes sonores de peL’lícules argentines, espanyoles o italianes; ha composat música original per a cada poema. Domenec Duesa ha fet la selecció de poemes D’autors de renom com Joan Brossa, Casasses o Margarit i nous joves valors com Eduard Escoffet.

Etiquetes: