S'apropa la Festa Major 2025 de Santa Cristina D'Aro

Una Festa Major que aquest any ens farà dir "Dimonis! Quina festa Major!!!"

Ha arribat el moment que tothom, petits i grans, prims i grassos, joves i vells… surten als carrers i places del poble i es retroben tots plegats per a gaudir de la festa.

Els dies entre el 22 i el 26 de juliol vindran marcats pels concerts, espectacles i activitats per a totes les edats que ompliran els carrers i places del poble del caliu tan propi d’aquestes dates de festa col·lectiva.

Un dels moments culminants de la Festa Major 2015 serà el correfoc que se celebrarà el dissabte 25 de juliol. Els diables i bestiar de la colla Gàrgoles de foc garanteixen un gran espectacle pirotècnic que culminarà amb un castell de focs artificials a la plaça de la Vella Pedra.

Els gegants, el pregó, la segona edició del correbars, la festa de l’escuma, la trobada castellera, la cursa popular i tota classe d’actuacions musicals -per a totes les edats i per a tots els gustos- … són alguns més dels ingredients que faran que aquesta Festa Major presenti una gran programació.

Aquest any, l’Ajuntament ha editat unes samarretes commemoratives de la Festa que podreu adquirir a les oficines de l’Ajuntament a un preu de 10€ (8€ les infantils) fins al dia 22 i també a les parades de les diferents entitats locals que aquests dies oferiran servei de bar.