Sara Terraza protagonitzarà una nova actuació del festival Strenes en la prèvia del Girona FC

Fusionar cultura i esport

Redacció.- Aquest dissabte 31 de març a les 13h, Sara Terraza protagonitzarà la segona actuació del festival Strenes a l’Estadi de Montilivi interpretant “Share your Song” -una de les cançons del seu primer disc- abans del partit que protagonitzaran el Girona FC i el Llevant.

Sara Terraza és una cantautora de 22 anys que després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TVC, amb el Cor Geriona, ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.
L’actuació de la cantautora gironina -i la del passat 9 de març de La Pegatina- forma part de la col·laboració entre l’Strenes i el Girona FC que s’estrena enguany i que comptarà amb altres dues actuacions de nivell a Montilivi: Els Catarres (jornada 32 Girona FC – Betis); i, finalment, Gertrudis (jornada 34 Girona FC –RCD Espanyol).
Recordar que aquestes actuacions abans dels partits del Girona FC formen part de l’acord que ha signat el club amb el festival gironí i que, a més, permetrà que els socis del Girona FC obtinguin descomptes en la compra d’entrades del festival i que els assistents a Strenes puguin fer-se fotos davant d’un photocall gegant de la plantilla del Girona que s’instal·larà al vestíbul d’entrada dels concerts.
El Girona FC té uns valors com a club envejables: humilitat, cultura de l’esforç, confiança en un mateix… valors que el festival Strenes des del principi també ha volgut transmetre. Per això té molt sentit l’acord de col·laboració que han signat el club i el festival que servirà per promocionar la cultura i l’esport de manera conjunta.