El SAT! celebra 15 anys i enceta la temporada 2018-2019

El divendres 14 de setembre el SAT! Sant Andreu Teatre inaugura la temporada 2018-2019 amb un concert gratuït de la Big Band de Granollers per celebrar els seu 15è aniversari.

Redacció.- El divendres 14 de setembre el SAT! Sant Andreu Teatre inaugura la temporada 2018-2019 amb la celebració del seu 15è aniversari. La sala oferirà a 2/4 de 9 del vespre un concert de jazz gratuït de la Big Band de Granollers, formació que des dels seus inicis ha format part de la programació del teatre. Cal reserva prèvia.
Durant aquests 15 anys el SAT! s’ha consolidat com una sala de referència pel públic familiar i escolar i de dansa, tres línies de programació per les quals va apostar des dels seus inicis i en què s’ha especialitzat des del 2012.  La temporada 2017-2018, la més exitosa de la seva trajectòria, la sala va tancar amb 46.599 espectadors, 87% assistents espectacles familiars i 10% de dansa.
L’objectiu i missió dels gestors del teatre, Oscar Rodríguez i Montse Puga és continuar apostant per una oferta de teatre familiar i dansa  de qualitat i contemporània, però assequible i accessible, a partir de tres critèris bàsics i inamovibles: qualitat artística, educació i entreteniment.

La programació familiar 2018-2019
El 15 i 16 de setembre arrenca la programació familiar amb l’estrena del l’espectacle de màgia Formidable! de Charlie Mag, artista guardonat amb el Mandrake d’Or 2013, un dels premis més importants en el món de la màgia atorgat per l’Acadèmia Francesa d’Il·lusionistes.
De setembre a maig del 2019 es podran veure un total de 26 propostes per gaudir amb la família, 8 de les quals són d’aforament reduït i s’inclouen dins del Cicle Remenuts, dedicat a la primera infància (nens i nenes de 0 a 5 anys) i amb el públic assegut damunt l’escenari;  4 espectacles de dansa familiar, 2 de màgia, 3 de circ, 3 de teatre visual, 2 de titelles, un de clown, un de teatre musical, un de música, un de teatre i un espectacle interactiu.
D’aquestes, cal destacar quatre estrenes absolutes : l’espectacle nadalenc Sihir i la nit de reis de Cia. Lazzigags; Klé, el nou espectacle d’Addaura Teatre Visual dirigit per Teia Moner i dedicat al pintor Paul Klee, i els espectacles de màgia Formidable!de Charlie Mag i Mr. Buka presenta…voilà! de Sergi Buka. També s’estrenaran a Barcelona l’espectacle de dansa familiar Aigua , de Cia. Mons Dansa i L’aventura d’avorrir-se, el nou espectacle de l’Estaquirot Teatre dirigit per Guillem Albà.
La programació de dansa 2018-2019
La 14a edició del Festival Dansat donarà el tret de sortida a la programació de dansa de la temporada. El festival se celebrarà del 20 al 28 d’octubre i com a novetat sortirà al carrer amb espectacles programats al barri de Sant Andreu. 
Fins al maig es podran veure un total de 13 espectacles dins de la programació regular de dansa per a adults, que té lloc un cap de setmana al mes. Després del Dansat, el 24 de novembre es podrà veure l’espectacle de flamenc La Fuente, de Karime Amaya – descendent de la família de Carmen Amaya–; el 21 i 22 de desembre la Cia. Intrusa Danza porta al SAT! les últimes funcions de Best of you amb la col·laboració d’Héctor Plaza i Agnès Sales; el 25 i 26 de gener doble funció de La Taimada amb LO.LI.TA i La Mort; al febrer Iron Modvm d’Iron Skulls; per tercer any consecutiu el SAT! torna a participar, a l’abril, al Premi de Dansa IT i pel maig, Hotel – Col·lectiu escènic presentarà Habitació 13 i Habitació 5,89A. A tots els espectacles hi haurà col·loqui postfunció després de les funcions del divendres.