Scott Chasserot mostra els personatges de la Barcelona del XXI a La vitrina del fotògraf

L'exposició mostra fotografies de Chasserot a la revista Time Out i fotografies de la seva trajectòria anterior

El fotògraf Scott Chasserot i les seves instantànies de personatges barcelonins seran els protagonistes de la pròxima ?vitrina del fotògraf? del Palau Robert de Barcelona, del 18 de juny al 6 de setembre vinent. Nascut el 1979 a la ciutat provençal de La Seyne-sur-Mer (en occità, La Sanha de Mar), Chasserot és actualment el cap de fotografia del setmanari Time Out Barcelona.
L’acte D’inauguració de la mostra tindrà lloc el dimecres dia 17 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, i comptarà amb la intervenció del periodista Xavier Muniesa, que glossarà la trajectòria professional de L’autor. La mostra que Chasserot presentarà al Palau Robert recull els treballs que ha fet per a Time Out Barcelona des del llançament de la versió barcelonina D’aquesta revista, el gener del 2008.

La vitrina recollirà les imatges que il·lustren la secció ?Team Out’, en la qual la periodista Carme Puche escriu sobre un gran nombre de ciutadans emprenedors dels àmbits de la literatura, el cinema, el teatre, la música o L’art visual, que destaquen en la Barcelona del segle XXI. Segons Chasserot ?presentem personatges que són reconeguts, però també aquells que pensem que ho seran en un futur immediat’. També s’hi exposaran fotografies D’entrevistes i reportatges de la revista. Segons L’autor ?a partir de totes les fotografies de L’exposició, es pot copsar el brogit i la pausa D’una ciutat que demana mirades que la qüestionin. Barcelona ?afegeix? és una ciutat en expansió i en la qual, pel que fa a la cultura, passen coses importants que vull posar de manifest amb la meva fotografia.?

Si la mostra recollirà la seva tasca a Time Out, en L’espai reservat al vessant personal de L’autor Scott hi exposarà algunes imatges D’altres facetes de la seva professió anteriors a la seva incorporació a Time Out, quan va treballar en qualitat de free lance durant set anys.

Etiquetes: