El segon cap de setmana del festival Strenes presenta moltes novetats

Julieta Venegas inaugurarà la Secció Internacional del festival amb l'estrena de la gira en format íntim “Parte mía Tour”

El Festival Strenes continua amb un segon cap de setmana que compta amb algunes de les estrenes més esperades:  aquest divendres Joan Miquel Oliver amb la col·laboració de la Jove Orquestra Comarques Gironines, presentarà les cançons del seu nou disc Atlantis al Teatre Municipal. A la mateixa hora, Cesk Freixas estrenarà Proposta amb diverses col·laboracions com Yacine Belahcene, Joan Boada i Núria Lozano (La Carrau) o el poeta Roc Casagran. Tancaran la jornada els valencians Gener al Yeah Indie Club.
Dissabte, Albert Pla i Tortell Poltrona portaran el seu espectacle familiar “PP” al Teatre Municipal. Julieta Venegas inaugurarà la Secció Internacional del festival amb l’estrena de la gira en format íntim “Parte mía Tour” a l’Auditori. El gironí Miquel Abras presentarà les cançons de La vida en un sospir al Teatre Municipal i Lakaste, la guanyadora del Concurs Sona9, tocarà en primícia algunes cançons del seu esperat nou disc al Yeah Indie Club.
El cap de setmana vinent, el Festival Strenes farà una pausa fins al cap de setmana del 21 i 22 d’abril.