Segona edició del Festival Jean Leon

Del 27 al 29 de juny a Torrelavit

Aquest festival s’ha consolidat com un certamen de referència de les comarques del Penedès.
El Festival Jean Leon D’enguany ha programat tres obres de teatre: Homer, Ilíada amb Lluís Soler, Marta Marco i Jordi Boixaderas; La Tortuga de Darwin amb Carmen Machi (estrena a Catalunya) i Yo me subí a un piano verde amb Millán Salcedo (estrena a Catalunya). En aquesta edició també es projectaran dues peL’lícules: El pollo, el pez y el cangrejo real del director José Luis López-Linares, oferint un espai de reflexió i de debat posterior al film, i El chico que conquistó Hollywood de Brett Morgen.
El Festival Jean Leon se celebra del 27 al 29 de juny a Torrelavit. Amb aquest Festival el celler Jean Leon S.L. vol retre homenatge al llegat del seu fundador, el qual va regentar el restaurant La Scala, situat a Beverly Hills, que va ser el lloc de trobada de les estrelles del Hollywood dels anys 50.
En aquesta segona edició, el Festival Jean Leon també vol iniciar un nou projecte social per D’impulsar L’arrelament del Festival al Penedès. Aquesta part social del festival pren forma de col·laboració de L’anomenada ?fila zero?. Mitjançant la compra D’una entrada en a aquesta ubicació, tot aquell qui ho desitgi col·laborarà amb un projecte desenvolupat per una entitat/organització del territori. La quantitat recaptada anirà integrament al capítol solidari del Festival, caracteritzat per tractar-se de projectes alineats amb la filosofia del Festival Jean Leon, és a dir, iniciatives fonamentades en les arts escèniques i/o la creativitat artística.
El projecte que per primer cop es beneficiarà de les aportacions de la ?fila zero? del festival pertany a la Fundació Privada Mas Albornà. Aquesta organització sense ànim de lucre proposa una iniciativa que contribueixi a la millora de la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.
Amb aquesta novetat D’enguany, el Festival es consolida com un esdeveniment de la comarca cap a la comarca, volent D’aquesta manera crear vincles D’unió al territori que L’acull.

Etiquetes:
, ,