Segona mostra D’espectacles de butxaca

Avui i demà al matí a L'auditori Josep Viader

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, amb la col·laboració de la Casa de Cultura de Girona i la coordinació de l’Associació Gironina de Teatre, convoquen la 2ª Mostra d’Espectacles de Butxaca
La Mostra D’Espectacles de Butxaca consisteix en petites actuacions de 10 minuts, que aniran passant una rere L’altra al llarg del matí dels dies 11 i 12 de juny, possibilitant al programador fer-se una idea de les diferents propostes i facilitant el contacte entre ells i les diferents companyies participants. La Mostra comptarà amb la presentació de L’actor Pere Hosta, que anirà introduint les diferents propostes. En total hi participen 23 companyies, de les quals 14 procedeixen de les comarques gironines i les 9 restants de Barcelona i comarques. L’accés és preferent per a programadors que així ho acreditin abans del dijous posant-se en contacte amb L’AGT. Si queden places disponibles, aquestes seran de lliure accés fins que es completi L’aforament de l’espai.

Aquesta segona Mostra d’Espectacles de Butxaca suposa la continuació de la primera edició, celebrada dins del Giroscopi Cultural 2007. La periodicitat de L’esdeveniment és bianual i des D’aquesta edició se celebra fora del marc del Giroscopi. La idea és facilitar la contractació de espectacles de petit format a bibliotecaris i programadors i oferir a les companyies gironines amb espectacles D’orientació professional un espai on vendre les seves propostes amb el millor dels arguments: els seus propis muntatges.