Segonamà presenta amb Txarango el nou videoclip Crida

Segonamà, conjuntament amb Txarango, estrenen la cançó “Crida”, quart single del darrer disc Respira. El videoclip, realitzat per Gerard Cardona, és l’acompanyament perfecte de la cançó per tal de transmetre la festivitat que tant representa a ambdós grups. La inspiració d’aquest vídeo arriba des del continent americà, això podem notar-ho en l’estètica urbana de tot el vídeo, un factor de tendència. És la producció més ambiciosa del grup, de fet, per tal d’enregistrar-lo han comptat amb un nombrós equip de professionals.
Aquesta cançó juga amb els ritmes càlids propis de la cúmbia i la salsa llatina. Té una càrrega molt positiva amb un missatge d’amor propi i individual que vol trencar el concepte d’amor idíl·lic i de mitja taronja. La cançó transmet una reflexió que en diverses ocasions passem per alt; quan ens enamorem, ens deixem portar i idealitzem, per això abans és prioritari buscar-se i intentar-se conèixer un mateix.
El grup utilitza aquest vídeo per presentar el Crida Tour, la seva gira més exigent. L’estrena d’aquest nou espectacle serà a la Sala [2] de la Sala Apolo de Barcelona, el dimecres 27 de febrer.